Sobre nosaltres

Apostem pel treball en equip per oferir un assessorament transversal als nostres clients
En un món cada vegada més global, els professionals del Dret necessiten estar en contacte amb altres professionals per oferir serveis propers, personalitzats i immediats. Per aquest motiu, European Lawyers Barcelona s’integra dins d’un col·lectiu d’arquitectes i advocats, “The Hound”, per afavorir la dinamització d’espais buits i en desús que, en la majoria d’ocasions, comporten una situació de conflicte familiar i una devaluació del patrimoni.
european

European Lawyers Barcelona neix amb vocació d’expansió i desitgem que el nostre model de negoci, basat en la immediatesa, la proximitat i el contacte permanent, sigui exportat a altres ciutats europees per treballar en xarxa i sense fronteres.

Immediatesa

Ens comprometem a donar una resposta als nostres clients en un termini de 24h.

Proximitat

Creem aquest portal per facilitar als clients el contacte amb el seu advocat, amb diferents formats de treball i estudiant els assumptes de forma individualitzada i propera.

Contacte permanent

Estem al costat dels nostres clients al llarg de tot el procediment oferint-li solucions ajustades al seu cas.

andres-labella

Andrés labella Iglesias

És llicenciat en Dret i advocat des de 1996. Oficial de Registre de la Propietat des de 2001, amb destí al Registre de Martorell-2.  Cofundador del projecte per al rescat d’immobles en desús The Hound (2014) i del despatx European Lawyers Barcelona (2016). Realitza la seva tesi doctoral sobre el marc legal dels habitatges col·laboratius, com a xarxa per la la inclusió residencial contra l’aïllament social, la promoció de l’envelliment saludable i actiu i la protecció dels col·lectius en situació de dependència.

Membre fundador del col·lectiu The Hound (@TheHound_Bcn)

Publicacions

 

  • Newsletter número 2 de Catedra d’Habitatge. Títol: La rehabilitación sentido y destino de las tenencias intermedias
  • Newsletter número 5 de la Càtedra d’Habitatge. Títol: Nuevas propiedades catalanas: Un motor para la rehabilitación y la mejora de la eficiencia energética de los edificios

Ponències a congressos

 

  • Va participar a la Jornada de 21 de novembre de 2014 de Càtedra d’Habitatge de Universitat Rovira i Virgili sobre les noves tinences intermèdies amb una comunicació titulada La vivienda del futuro y de las tenencias intermedias
  • Primeres jornades sobre les noves formes de propietat en el Codi Civil de Catalunya del 11 de desembre de 2015. Taula rodona de professionals
  • XIX Jornades de Dret Català a Tossa de Mar. 23-9-16. Taula rodona de professionals

Advocat en exercici de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona nº 42482.
Doctor en Dret civil per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va realitzar la seva tesi doctoral sobre noves formes d’accés a l’habitatge: la propietat temporal i la propietat compartida.
Actualment és professor a la Universitat Autònoma de Barcelona i a ESADE Business & Law School

Publicacions

 

Contribucions a congressos:

  • Shared Ownership in Catalonia: troubles and financing proposals.– European Network for Housing Research (ENHR). Belfast. 2016.
  • The Shared Equity Credit Agreement as a new credit agreement to finance the Shared Ownership in Catalonia– European Network for Housing Research (ENHR). Tirana. 2017.
Guillem-Izquierdo

Guillém Izquierdo Grau